Kölyökdzsungel

0
Minden, ami babzsák

Különleges babzsák bútorok gyerekeknek, felnőtteknek

Hasznos tudnivalók

Aki vásárolt már tőlünk, az tudja:

- mi nem gyártjuk, hanem egyedileg készítjük babzsák bútorainkat, így talán nincs is nálunk két egyforma darab
- az áraink lehet, hogy nem a legalacsonyabbak, de a minőségi munkát cserébe garantálni tudjuk
- erős cérnával és strapabíró anyagokkal dolgozunk, így termékeink hosszú ideig használhatók és szépek maradnak
- vidám, hangulatos színeinket Te magad variálhatod

Ha ezek a szempontok számodra fontosak, próbáld ki Te is bútorainkat és biztosan nem fogsz csalódni!
Kölyökdzsungel - Különleges babzsák bútorok magyar készítőtől!

Tudnivalók a babzsák bútorokról:

- Minden babzsák bútorunkat belső huzattal készítjük, így a külső huzat egy mozdulattal lecipzározható és levehető, mosható. Kivétel a „ló” modellünk. Ezen bútorunknak is van belső huzata, a töltőanyag pótolható benne, de a külső huzat a bútor kialakítása miatt nem levehető!

- Termékeink többféle /általában pamut/ anyag kombinációjával készülnek. Bár különös figyelmet fordítunk az anyagok színtartósságára, a színek megóvása érdekében mosáskor minden esetben színfogó kendő használatát javasoljuk! 

- A babzsák bútor egyik jellemzője, hogy használat során a töltőanyag tömörödik, a bútor kicsit „összeesik”. Bútorainkat mi mindig 1. osztályú polisztirol gyönggyel / nem polisztirol darával!/ töltjük meg, gyakori használat mellett azonban idővel így is szükség lehet a töltőanyag pótlására, ami a cipzáros belső huzatnak köszönhetően otthon is könnyen elvégezhető!

- Termékeink elkészítésekor nagy gondot fordítunk a minőségre. A választható anyagok mindegyike erős, strapabíró anyag, ami elsősorban a babzsák bútorok és a hinták esetében fontos.

- Figyelem! A töltőanyag apró, lenyelhető szemcséket tartalmaz, kisgyermekektől távol tartandó!

- Ha bármilyen egyedi kérésed vagy ötleted van, bátran írd meg nekünk és mi megpróbáljuk megvalósítani!

- Minden tőlünk megrendelt csomag tartalmazza az alábbiakat:

1/ a megrendelt terméket
2/ jótállási jegyet

A terméktájékoztatót, az elállási nyilatkozatot és a SZÁMLÁT környezetünk védelmét szem előtt tartva elekrtonikus formában, a rendeléskor megadott email címre küldjük vásárlóinknak!

 

Játékszabályzat a Kölyökdzsungel Facebook oldalán meghirdetett mindenkori nyereményjátékokhoz

 

A „Kölyökdzsungel webáruház” Facebook-os nyereményjátékainak mindenkori szervezője és lebonyolítója Sebestyén Sándor Józsefné

A nyereményjátékban való részvétel feltételét mindig az aktuális játék indulását meghirdető posztban tüntetjük fel. A Nyereményjátékban való részvétel a jelen Szabályzat automatikus elfogadását jelenti.

Nyereményjátékot havonta egyszer indítunk, melyeknek a kezdő és záró időpontját a játék indulását meghirdető posztban tüntetjük fel.

A nyertest véletlenszerű sorsolás útján választjuk ki azon játékosok közül, akik teljesítették az aktuális játékban való részvétel feltételeit.

A nyereményt mindig az aktuális játék indulását meghirdető posztban tüntetjük fel.

Az eredményhirdetés a Kölyökdzsungel Facebook oldalán (a nyertes üzenetre adott válaszüzenetben), valamint a Nyertes privát üzenet útján történő értesítésével zajlik. Abban az esetben, ha a nyertest 8 napon belül nem sikerül beazonosítani vagy kapcsolatot felvenni, úgy helyette pótnyertes kerül kisorsolásra.

A tárgynyereményt a Kölyökdzsungel postai úton juttatja el a nyertesnek, a sorsolást követő 2 héten belül. A postaköltséget a Kölyökdzsungel webáruház üzemeltetője vállalja.