Kölyökdzsungel

0
Minden, ami babzsák

Különleges babzsák bútorok gyerekeknek, felnőtteknek

Általános szerződési és felhasználási feltételek

Kérjük, amennyiben a Kölyökdzsungel webáruházból kíván vásárolni, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. Amennyiben webáruházunkban rendelést ad le, azzal az alábbiakban ismertetett ÁSZ minden pontját elfogadja és magára nézve kötelező érvényűnek tekinti.

Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, későbbiekben nem kereshető vissza, magatartási kódexre nem utal. A webshop működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdéseire a megadott elérhetőségeinken kaphat választ!

 

Üzemeltetői adatok:

Cégnév: Kulcsár Ákos e.v.

Székhely: 4030 Debrecen, Rigó u. 1

Levelezési cím: 4025 Debrecen, Piac u. 10. 1/2.

Adószám: 66742142-1-29

Nyilvántartási szám: 38422694

Kibocsátó cégbíróság, okmányiroda: Debreceni Törvényszék Cégbírósága, 4026 Debrecen, Perényi u. 1.

Szerződés nyelve: magyar

Bankszámlaszám: 11600006-00000000-15179586

Elektronikus elérhetőség: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Weboldal: www.kolyokdzsungel.hu

Kapcsolattartó: Kulcsár Ákos

Telefonos elérhetőség: +36 70 25-25-560

 

Tárhelyszolgáltató adatai:

Név: Dima.hu Kft

Székhely: 4026 Debrecen, Borz u. 1. fszt/2

Ügyfélszolgálati telefon: +36-52-322-121 (hívható hétfőtől péntekig 9:00-17:00-ig)
Fax: +36-52-500-312
Általános kérdések, online segítségnyújtás: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Alapvető rendelkezések:

A jelen Szabályzatban nem szabályozott kérdésekre, valamint jelen Szabályzat értelmezésére a magyar jog az irányadó, különös tekintettel a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013.évi V. tv („Ptk.”) és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő

szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény vonatkozó rendelkezéseire. A vonatkozó jogszabályok kötelező rendelkezései a felekre külön kikötés nélkül is irányadók.

 

Megvásárolható termékek köre

A kínált termékek az alábbiak szerint kategorizálhatóak:

- babzsák bútorok gyerekeknek és felnőtteknek

A megjelenített termékek kizárólag online rendelhetők meg.

A termékekre vonatkozóan megjelenített árak tartalmazzák a törvényben előírt áfát, valamint Magyarország teljes területén belül a házhoz szállítás díját és az utánvét költségét is. Külön csomagolási költséget nem számítunk fel!

A megrendelt termékek kizárólag házhoz szállítással vehetők át, személyes átvételre nincs mód!

A Kölyökdzsungel az árváltoztatás jogát fenntartja azzal, hogy a módosítás a már megrendelt termékek vételárát nem befolyásolja.

 

A szerződés létrejötte

A Kölyökdzsungel webáruházban leadott rendelés még nem jelenti a szerződés létrejöttét. A szerződés létrejöttéig a leadott rendelések szabadon módosíthatók vagy visszavonhatók. A hibásan vagy tévesen leadott rendeléseket a szerződés létrejöttéig a megrendelő a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen vagy a 70/2525560-as telefonszámon keresztül módosíthatja.

Online rendelés esetén Kulcsár Ákos e.v. és a megrendelő között létrejött szerződés távollévők között megkötött szerződésnek minősül, így a szerződés a Kölyökdzsungel által kiküldött visszaigazoló email-lel jön létre.

A megrendelések feldolgozása munkanapokon 9-17 óra között történik. Ezen időszakon kívül is van lehetőség rendelés leadására, de az ilyen időszakban leadott rendelések legkésőbb a rendelés leadását követő munkanapon kerülnek visszaigazolásra.

A Kölyökdzsungel kötelezettséget vállal arra vonatkozóan, hogy a leadott megrendelésre a visszaigazoló e-mailt a megrendelés leadását követő 48 órán belül, de legkésőbb a rendelés leadását követő munkanapon kiküldi. Amennyiben a visszaigazoló e-mail a fenti határidőn belül nem érkezik meg, a megrendelő jogosult elállni megrendelésétől. Az elállási szándékot megrendelő minden esetben köteles e-mailben jelezni a Kölyökdzsungel felé a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.

A Kölyökdzsungel kötelezettséget vállal arra, hogy a megrendelt terméket a visszaigazoló e-mail kiküldését követő maximum 15 naptári napon belül postára adja és a postázásról a megrendelőt értesíti. Ezen határidő lejártát követően a megrendelőnek joga van elállni a vásárlástól. Az elállási szándékot megrendelő minden esetben köteles e-mailben jelezni a Kölyökdzsungel felé.

Fenntartjuk a jogot a már rögzített megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészében. Erre viszont kizárólag a vásárlóval történő egyeztetést követően kerülhet sor. A termék vételárának előre történő kiegyenlítése esetén visszautalásra kerül az összeg küldőjének részére.

Rendelési információk

A Kölyökdzsungel oldalon a vásárlás regisztráció nélkül lehetséges. A megrendelésről minden esetben visszaigazoló e-mailt küldünk.

A termékek adatlapján megjelenő képek bizonyos esetekben kis mértékben eltérhetnek a valóságtól, az egyes monitorok színbeállításai miatt az anyagok színében árnyalatnyi különbségek előfordulhatnak.

Rendelés menete:

1/ Termék választás

2/ Színkombináció választás

3/ Vásárlás folytatása vagy szállítási adatok megadása

4/ Fizetési mód kiválasztása

5/ Végső megerősítés

Szállítási információk:

A megrendelt terméket cégünk köteles a visszaigazolás elküldésétől számított 20 naptári napon belül postára adni és a megrendelő által megadott címre elküldeni. A hibásan vagy hiányosan megadott cím miatti postázási nehézségek vagy késedelemért a Kölyökdzsungel nem vállal felelősséget.

Amennyiben a kiszállítás ezen határidőn belül nem tud megvalósulni, a Kölyökdzsungel haladéktalanul értesíti a megrendelőt és közösen egyeztetnek a továbbiakról.

A megrendelő köteles a termékek átvételekor a csomag sértetlenségét ellenőrizni és hiánytalan teljesítés esetén az átvételi elismervényt aláírni. Probléma esetén a megrendelőnek jegyzőkönyv rögzítését kell kérnie. Továbbá a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen vagy a 70/2525560-as telefonszámon értesítenie kell cégünket, hogy a lehető legrövidebb időn belül intézkedhessünk. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Amennyiben a vásárló nem veszi át a csomagot, a postaköltséget és a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük. Újbóli kézbesítést kizárólag a csomag ellenértékének és a visszaszállítási díj előre történő megfizetése esetén áll módunkban ismételten elindítani. A kifejezetten egyedi kérésre készült, webáruházban nem kapható termékek megrendelése esetén a megrendelő köteles a megrendelt árut átvenni, ez esetben az elállási jog nem érvényesíthető!

A szállítási díjak az alábbiak szerint alakulnak:

1/ Magyarország teljes területén belül a szállítási költség terméktől függően 2200-2800 Ft, mely összeg tartalmazza a csomagolás és az utánvét költségét is!  Több termék egyszerre történő rendelése esetén a postázási díjat csak egyszer kell megfizetni.

2/ Külföldi szállítás esetén a szállítási díj a szállítás helyétől függ, minden ilyen esetben külön egyeztetés szükséges az eladóval.

 

Fizetési feltételek:

A Kölyökdzsungel webáruházban megrendelt termékek kifizetése lehetséges:

1/ A vételár banki átutalásával vagy befizetésével az alábbi bankszámlára:

11600006-00000000-67134971, Erste Bank

Ezen fizetési mód választása esetén a megrendelt termék postázása csak a vételár fenti bankszámlaszámra történő beérkezése után történik. A megrendelőnek max. 15 naptári nap áll rendelkezésére az átutalásra/befizetésre. Amennyiben ezidő alatt az összeg nem érkezik be a bankszámlánkra, cégünk jogosult a megrendelést semmisnek tekinteni. Az átutalt/befizetett összeg beérkezéséről e-mailben értesítjük a megrendelőt.

2/ A vételár utánvéttel történő kiegyenlítése.

Ezen opció esetén a vételár a futárnak fizetendő.

A számlát lezárt borítékban minden esetben a csomag tartalmazza.

 

Az elállás joga:

A távollevők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet szabályozása értelmében Felhasználó a megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket, feltéve, hogy a termék sértetlen, tiszta, nem mosott és rendeltetésszerű használatra a visszaküldést követően is alkalmas.

Amennyiben megrendelő elállási jogát gyakorolni kívánja, azt a fenti határidőn belül írásban jelezni köteles a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen vagy levélben a 4025 Debrecen, Piac u. 10. 1/2. címen.

Elállás esetén megrendelő köteles az árut állagának megóvását biztosító csomagolásban az elállás jogának gyakorlását követő 14 napon belül visszajuttatni a 4025 Debrecen, Piac u. 10. 1/2. címre. A postázás költsége ezesetben megrendelőt terheli. Az utánvéttel küldött csomagokat a Kölyökdzsungel nem köteles átvenni!

Amennyiben a fogyasztó határidőben áll el a szerződéstől, úgy a Kölyökdzsungel haladéktalanul, de legkésőbb az elállásról való tudomásszerzésétől számított tizennégy napon belül köteles visszatéríteni a fogyasztó által megfizetett teljes összeget. E körbe tartozik a teljesítéssel összefüggésben felmerült (például szállítási) költség is. A Kölyökdzsungel visszatarthatja egészen addig a kifizetett összeget, amíg a fogyasztó a terméket vissza nem szolgáltatta vagy kétséget kizárólag nem igazolta, hogy azt visszaküldte.

A 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 29. § értelmében a fogyasztó nem gyakorolhatja a 20. § (2) (14 napon belül indokolás nélküli elállás) szerinti elállási jogot: 
a) a szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetében a szolgáltatás egészének teljesítését követően, ha a vállalkozás a teljesítést a fogyasztó kifejezett, előzetes beleegyezésével kezdte meg, és a fogyasztó tudomásul vette, hogy a szolgáltatás egészének teljesítését követően felmondási jogát elveszíti; 
c) olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak. 

A nem rendeltetésszerű használatból eredő károkat a megrendelőnek kell megtérítenie.

Az elállási jogról szóló tájékoztatót és az elállási nyilatkozatot a megrendelt termékhez mellékeljük!

 

Garancia:

A Kölyökdzsungel az általa forgalmazott termékekre a 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet 2. § (1) bekezdése szerint meghatározott 1 év jótállást vállal.

A garancia a nem rendeltetésszerű használatból eredő károkra nem vonatkozik!

Garanciális probléma esetén a Kölyökdzsungel elérhetőségein /Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy 06-70-2525560-as számon/ kaphat bővebb felvilágosítást, tájékoztatást.

A meghibásodott terméket a Kölyökdzsungel levelezési címére /4025 Debrecen, Piac u. 10. 1/2. kell visszajuttatni, melynek költsége a vásárlót terheli.

Garanciális hiba esetén a Kölyökdzsungel a hibáról köteles jegyzőkönyvet felvenni, majd köteles a javítást vagy cserét 15 napon belül elvégezni vagy mással elvégeztetni. Amennyiben a 15 nap eredménytelenül telik el, a fogyasztó visszakövetelheti a vételárat.

Panaszkezelés:

Felhasználó a Kölyökdzsungel tevékenységével kapcsolatos panaszait az alábbi elérhetőségeken tudja bejelenteni:

Levelezési cím4025 Debrecen, Piac u. 10. 1/2.

E-mail cím: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Telefon: 0670/2525560

Egyéb szervek:

Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság
1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C.
Levelezési cím: 1530 Budapest, Postafiók: 5.
Telefon: +36 -1-391-1400
Fax: +36-1-391-1410
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 
Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság:
Cím: 1088 Budapest, József krt. 6.
Levelezési cím: 1428 Budapest, PF: 20.
Központi telefonszám: +36 1 459 4800
Faxszám: +36 1 210 4677

 

(PDF formátumban letöltés)