Kölyökdzsungel

0
Minden, ami babzsák

Különleges babzsák bútorok gyerekeknek, felnőtteknek

Rendelési és szállítási információk

Kedves leendő babzsákot vásárlónk! Köszönjük, hogy ellátogattál oldalunkra!
Mielőtt leadnád megrendelésedet, kérlek, olvasd el ezt a néhány információt!

 

A rendelés menete:

 

1/ Termék választás

2/ Színkombináció választás

3/ Vásárlás folytatása vagy szállítási adatok megadása

4/ Fizetési mód kiválasztása

5/ Végső megerősítés

 

A hibásan vagy tévesen leadott megrendeléseket javítani vagy töröltetni a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen vagy a 06-70/397-7874-as telefonszámon tudod.

Kérlek, minél előbb, lehetőleg azonnal jelezd felénk, ha ilyen szándékod van!

A leadott megrendelésekről minden esetben visszaigazoló e-mail-t küldünk a rendelés leadását követő 48 órán belül, de legkésőbb a következő munkanapon. Ha bármi okból ezen visszaigazoló e-mail a megadott határidőn belül nem érkezik meg hozzád, kérlek, mielőbb jelezd ezt nekünk!

Szállítási infók és költségek:

A megrendelt termékeket minden esetben a rendelés leadását követően készítjük el / kivétel a készleten lévő termékek!/. Igyekszünk minél hamarabb postázni az árut, de az átlagos szállítási határidőnk kb. 2 hét. Kérlek, ezt vedd figyelembe, mielőtt rendelsz!

Ha sürgősen szükséged van a termékre, megrendelés előtt érdeklődj ügyfélszolgálatunkon. Ha tudunk, segítünk abban, hogy minél előbb megkapd a terméket!

A termék postázásakor újabb e-mail értesítőt küldünk neked, hogy tudd, mikor várhatod a csomagot. A csomagok kézbesítése 1-2 munkanapon belül történik.

A csomagok szállítását a Magyar Posta Futárszolgálata / MPL/ végzi.

Az MPL a küldeményt két alkalommal kísérli meg kézbesíteni a címzett részére. Amennyiben az első kézbesítési kísérlet nem vezetett eredményre, az MPL a küldemény érkezéséről és a kézbesítés megkísérléséről értesítőt hagy hátra. Ha a címzett telefonszáma feltüntetésre került a címiraton, az MPL egyeztet a második kézbesítési kísérlet helyéről és idejéről a címzettel. Az MPL a következő munkanapon ismét megkísérli a küldemény kézbesítését. A második kézbesítési kísérlet sikertelensége esetén az MPL a címhelyen ismételten értesítőt hagy, melyen feltünteti azt a postahelyet, illetve őrzési időt, ahol és ameddig a jogosult átveheti a küldeményt.”

 

 

Fontos!

Magyarország teljes területén belül a megrendelt termékek szállítási költsége bruttó 1900-6000 Ft (a termék méretétől és súlyától függően), mely összeg tartalmazza a csomagolás és az utánvét költségét is!

Babzsákjaink a nagy méretükből adódóan terjedelmes csomagnak számítanak, szállítási költségük ezért magasabb a megszokottól!

Több kisebb termék /pl. 2-3 puff/ rendelése esetén a postaköltség egyedileg kerül kiszámításra, ez esetben vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszélhessük a pontos összeget!

 

Külföldre történő szállítás esetében a szállítási költségről a megrendelés leadását megelőzően érdeklődj!

 

Fizetési feltételek:

 

A megrendelt árut webáruházunkban kétféleképpen fizetheted ki:

 

1/ Fizetés bankszámlaszámunkra történő átutalással

Felhívjuk figyelmedet, hogy a csomagot csak a teljes vételár számlánkra történő beérkezését követően tudjuk postára adni! 

Bankszámlaszámunk: 11738077-21444034-00000000 OTP bank

 
Molnár Zoltán e.v.
 

 

2/ Utánvéttel történő fizetés

Felhívjuk figyelmedet, hogy a terméket a megrendelés leadását követő kb. 2 héten belül postázzuk! A termék teljes vételárát a csomag átvételekor a futárnak kell kifizetni. Az „utánvét” opció díját a szállítási költség már tartalmazza!